Warehouse9 – live art venue

08.09.2013 16:00-18:00 Gyula Molnàr – Artist Talk/Performance
PROGRAM
16:00–17:00 Forestilling “Tre små selvmord”
17:00–18:00 Artist Talk og spørgsmål fra publikum.
SPROG Tysk og engelsk
ENTRÈ 60 KR
BILLETTER >> KØB ONLINE HER  (Kan også købes i døren)
SE OGSÅ 06.09.2013 19:00 – 22:00 Gyula Molnàr – Bogreception/performance


Gyula Molnàr er født i Ungarn 1950 og bor idag i Italien. Han har arbejdet som skuespiller, auteur og instruktør i hele Europa og har øvet afgørende indflydelse på begrebet objektteater.

Hans forestilling “Tre små selvmord” hører til genrens klassikere og har været vist i Danmark bl.a. ved en teaterfestival i Odense i 1988, kurateret af nu afdøde Ray Nusselein (“Paraplyteatret”).

Molnàrs kunstneriske arbejde er baseret på at forestillingen udvikles i prøveforløbet – en slags skabende ekspedition i objekternes verden, til udforskning af deres poetiske og betydningsdannede potentialer. I mange år har Gyula Molnàr også ledet improvisations-workshops, i hvilke interaktionen mellem spiller og objektet er blevet udforsket.

Denne gang besøger Molnàr Danmark i forbindelse med udgivelsen af bogen “Objektteater” i en dansk oversættelse af dramaturg Jette Lund. Gyula Molnàr vil indlede en “Artist Talk” om objektteater og sin kunstnerriske praksis med at vise uddrag bl.a. fra den genreskabende forestilling “Tre små selvmord”. Derefter er det muligt at stille spørgsmål fra publikum.

Artist talken og diskussionen vil være på engelsk/tysk. Der vil være mulighed for tolkning.

Gyula Molnàr viser bla. uddrag af forestillingen “Tre små selvmord”

 

Comments are closed.