Warehouse9 – live art venue

28.03.2018 22-06 Queer Clubbing med Discodromo – party

I samarbejde med Strøm har Warehouse9 arrangeret en international Queer clubbing event. Strøm har inviteret et af Berlins bedste homofestcrew, Discodromo, som står bag CockTail d’Amore på Griessmuehle. Det er første gang de gæster København, så for at tage godt imod dem, har de inviteret Cockwhore & Macho og James Lotion. Warehouse9 bliver i dagens udledning åbnet helt op med Dress Up Room, Queer Art Lounge og nyt kæmpe rødt lydsystem. Der er et begrænset antal billetter, så køb din billet nu, hvis du vil være sikker på at få plads.

Discodromo har i de sidste ti år været i det absolutte epicenter af den berlinske klubscene. Onsdag den 28. marts kommer den italienske DJ- og producerduo til København til one-of-a-kind Queer Clubbing-fest på Warehouse9.

Discodromo, som består af Giacomo Garavelloni and Giovanni Turco, flyttede fra Italien til Berlin i 2008, og siden har deres stilmæssigt diverse sets, der spænder over Disco, Italo og House, fået dem booket på nogle af de største klubber i verden – som Panorama Bar i Berlin hvor de er faste residents, Rex i Paris, Cielo i New York og ageHa i Tokyo og på Sonar Festival i Barcelona. Siden 2009 har de desuden stået bag CockTail d’Amore, en månedlig homoklubaften, som de arrangerer med Resident DJ på Berghain, DJ Boris. CockTail d’Amore er i dag et af de faste fixpunkter på Berlins vildtvoksende homofestscene – og en af de mest velrenommerede homofester i verden.

Cockwhore & Macho har spillet DJ-sets sammen i snart syv år. Duoen spiller kompromisløs disko og faghouse, og er blandt andet kendt fra deres faste klubaften WERK IT på Bakken i Kødbyen. De har tidligere spillet Strømarrangenter op – sidst til Strøm Skøjtedisko på Frederiksberg i december 2017.

James Lotion startede Club SWEAT i 2014 efter at være flyttet til København fra Holland, med det formål, at få mere elektronisk musik ind på den danske Queer-scene. Som DJ arbejder James Lotion med et eklektisk mix af stilarter, som ifølge Lotion selv er en »udforskning af de underlige og mystiske sider af den elektroniske musik«, og som altid inkluderer numre fra queer- og transartister fra hele verden, som ellers ikke får den opmærksomhed de fortjener.

Warehouse9 ønsker i samarbejde med STRØM at skabe et trygt rum for både optrædende og gæster, og  at skabe en aften med den sædvanlige safe space-politik, billige bar – med og uden alkohol – Dress Up Room og Queer Art Lounge.

Forsalg: 60 kroner + gebyr
I døren: 85 kroner

Lineup:

Discodromo (IT)
https://soundcloud.com/discodromo

Cockwhore & Macho (DK)
https://soundcloud.com/cockwhoreandmacho

James Lotion (NL)
https://soundcloud.com/james-lotion

 

Comments are closed.